Basiscursus Fotografie

Heb je net een dure camera gekocht en kom je niet verder dan steeds maar weer foto’s te maken in de automatische stand? Ga je straks op vakantie en zou je graag wat betere foto's willen maken dan vakantiekiekjes? Of zou je eindelijk een keer de baas willen worden over je camera in plaats van andersom? 

Ok, zoek niet verder want deze cursus is beslist iets voor jou!

 

Ik neem je een dag en een avond mee in een prachtige verkenningstocht door de fotografie. Een mix van theorie en praktijk zorgt er voor dat je straks  alle vaardigheden bezit om de beginners-status te ontstijgen. Ik ga met jou de uitdaging aan om (bijna) nooit meer de automatische stand van je camera te gebruiken!

In deze intensieve, maar zeer leerzame cursus komen tenminste de volgende onderwerpen aan bod:

  • De verschillende functies van jouw camera
  • Diafragma
  • Sluitertijd
  • ISO
  • Het instellen van de juiste belichting
  • Het gebruik van verschillende objectieven
  • Compositie

Houd rekening dat je ook zelf aan de slag moet, want aan de hand van uitdagende opdrachten leer je de theorie direct in praktijk te brengen. Je ontvangt bovendien uitgebreide informatie in de vorm van filmpjes, hand-outs en documenten op een usb stick. Zodoende kun je alles thuis nog een keer nazien. En als klap op de vuurpijl sluiten we de cursus af met een praktijkavond op een nader te bepalen locatie en datum.

 

De afgelopen cursussen  werden stuk voor stuk hoog gewaardeerd:

Chantal Westerbeek Het was een super leerzame en leuke dag! Bedankt 😀
BeantwoordenChatbericht
1
18 juni om 20:13
Alewijn Blom Top dag
BeantwoordenChatbericht
3
21 juni om 20:01
 

"Erg leuk en leerzaam"  

"Nogmaals bedankt voor de interessante cursus van 17 juni"

 

Welke camera je hebt maakt niet uit, maar een camera waarmee je de sluitertijd en diafragma handmatig kan aanpassen is wel een pré.

 

Locatie

Plaats van handeling is de hoeve Kromwijk in Zoetermeer aan de Voorweg 133.  Deze prachtige boerderij biedt alle faciliteiten voor een mooie en leuke cursus. Een goede ruimte, gratis parkeren en een prachtig achterland om te fotograferen. Maar ook met het OV goed te bereiken. 

Meer over de Kromhoeve vind je hier: http://hoevekromwijk.nl

 

Prijs en info

De cursus kost €99,-.  Dit is inclusief cursusmateriaal, uitgebreide lunch, onbeperkt koffie en thee en natuurlijk  de praktijkavond in Scheveningen of Den Haag.  De cursus gaat door bij een minimum van 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 8.  Zo is er voldoende ruimte voor individuele aandacht.

We starten om 09.30 en rond 16.30 uur houden we er mee op.

 

Zodra de cursus definitief doorgaat, ontvangen alle deelnemers nadere informatie ter voorbereiding. Daarnaast ontvang je een routebeschrijving  en een betaallink met Ideal of  vergelijkbaar. Schrijf je uiterlijk voor 28 september 2017 in. Maar let op...Deze cursus loopt snel vol.

Wil je nog nadere informatie, schroom niet om mij te bellen of te mailen.  

Schrijf je nu in voor de cursus op zaterdag 28 oktober '17

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.