Model gezocht op TFP basis

Regelmatig zoek ik een model (m/v) die het leuk vindt om een fotoshoot te doen middels het TFP (Time for Pictures) principe. Dat kan zijn voor uitbreiding van mijn portfolio, het uitproberen van nieuwe lichtinstellingen of materiaal t.b.v.  een workshop. Dus mensen met tattoo's, sproeten, lang haar, kaal, dun, dik of rond, kort vierkant, lang... je bent welkom!

Je kunt jezelf hieronder inschrijven. Je komt dan in mijn bestand te staan en op het moment dat ik een model nodig, neem ik contact met je op. Ben je jonger dan 18, neem dan een van je ouders mee.Vertel in het kort iets over je zelf. Hoe zou jij graag gefotografeerd willen worden?

Vooraf spreken we af wat we gaan doen. Je bent welkom in mijn studio in Den Haag, maar het kan ook buiten zijn. (afhankelijk van het onderwerp). Ik werk meestal op basis van een moodboard. Je hebt de mogelijkheid om samen met mij ideeën op te doen. 

Een 'standaard' TFP fotoshoot bij mij ca.  twee uur.  Zo'n fotoshoot kost je alleen (reis)tijd. De vergoeding is in de vorm van digitale fotobestanden die je binnen een week na de shoot ontvangt. Lijkt je dit iets? Laat het mij weten via onderstaand formulier. Ik neem zsm contact met je op.

Schrijf je hier in...