Fotoshoot in de studio of op locatie

Verwen jezelf eens of geef een fotoshoot cadeau. Kom langs met je partner of verras hem of haar met een bijzonder portret! Laat je fotograferen bij Beeldconnect. Alles is bespreekbaar. Laat je kind vereeuwigen of stuur je vader, moeder, opa of oma even langs. (Bijna) alles is mogelijk. Van loveshoot tot zwangerschapsshoot. Van modern tot klassiek.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op basis van jouw wensen, bespreken we de mogelijkheden. Na ontvangst van jouw aanvraag, neem ik snel contact met je op. Daarna maken we een afspraak. De shoot kan plaatsvinden op ieder gewenst tijdstip. Dus overdag, 's avonds of in het weekend.  De afspraak wordt vervolgens bevestigd via een e-mail.

De fotoshoot duurt ca. 45 minuten. Je betaalt een vast bedrag van € 50,-   Ik maak een flinke serie foto's die ik vervolgens met zorg nabewerk in Lightroom en Photoshop.  Binnen twee dagen ontvang je per mail toegangscode om jouw foto's te bekijken in mijn fotowinkel.  Je kiest dan zelf uit welke foto's je wenst. Een digitale afdruk in hoge resolutie kost slechts  €5,-  per stuk. Maar je kan er ook voor kiezen om de foto's af te laten drukken op ieder gewenst formaat.  Het wijst zich vanzelf. Jij bepaalt dus hoeveel foto's je afneemt. Het is zelfs mogelijk een boekje te bestellen van de fotoshoot.

 

Locatie

De fotoshoot vindt plaats in mijn fotoatelier in Den Haag aan het Piet Heinplein 50. Kijk hier voor alle overige info over deze locatie. Het is ook mogelijk om de shoot op locatie te doen. Bijvoorbeeld op het strand of in het bos. In dat geval kost de basisshoot €75,-  


Aanvraagformulier fotoshoot