Jouw huwelijk vastgelegd door mij...

 

In de afgelopen jaren heb ik heel wat huwelijken gefotografeerd. Ik ben niet het type fotograaf die zich helemaal toegelegd heeft op deze bijzondere tak van fotografie. Waarom niet? Bruidsfotografie is een goede boterham, zou je denken. Om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo van de koetsjes en de paardjes. Als dat wel jouw / jullie idee is van het type bruiloft, dan heeft het niet veel zin om verder te lezen...

 

Mijn stijl van fotograferen is meer documentair met een twist. Geen supersoftfocus foto's met allerlei tierelantijntjes, maar een serie krachtige onderscheidende foto's. Tijdloos, maar toch modern. Opvallend of misschien wel door mijn stijl, is dat de gemiddelde leeftijd van de bruiden en bruidegommen die ik fotografeer vaak 40 plus is.

Ik sta niet ingeschreven bij bruidshuizen, huwelijksmarkten en bruidswebsites. Ik vind de hele markt rondom bruidsfotografie ongelooflijk gehypet. Iedereen wil er geld aan verdienen en vaak ten koste van de kwaliteit. Natuurlijk moet iedereen zelf weten hoeveel geld hij of zij wil uitgeven aan een bruiloft, maar door de grote hoeveelheid spelers op de bruidsmarkt worden m.i. de prijzen onnodig opgevoerd.

Ik heb gekozen om een betaalbaar pakket aan te bieden. Je weet wat je mag en kan verwachten tegen een zeer redelijke prijs. Kies je voor mij, dan mag je rekenen op een betrouwbare, flexibele, betaalbare fotograaf die met je meedenkt en veel ervaring heeft. Want maak aub niet de fout om een neefje of nichtje je bruiloft te fotograferen, want bruidsfotografie doe je niet zo maar. Het is heel hard werken, vergt heel veel voorbereiding en kost heel veel investering in goed materiaal. Denk aan camera's, flitsers, filters, etc.

 

Kennismaking

Hebben jullie plannen om te trouwen en zijn jullie op zoek naar een goede fotograaf? Iemand die ontzorgt en meedenkt zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag? Spreekt mijn stijl van fotograferen jullie aan? Zijn jullie ook niet zo van de zoetsappige foto's? Nou, dan zou dit wel iets kunnen worden. Bel of mail. Ik maak graag een afspraak om te kijken of er een klick is. Want een goede klick is natuurlijk voorwaarde nummer 1.

 

Prijs

Een volledige dag (8 uur) kost € 800,- ex btw.  Je ontvangt een grote serie foto's zodat je een onvergetelijke herinnering hebt aan jullie dag.

Kies je voor een dagdeel (4 uur), dan zijn de kosten €400,- ex btw. Overige varianten uiteraard in overleg.

 

Stuur een berichtje met jouw wensen...