Goedemorgen Marcel

Bedankt voor de mooie foto’s, er zitten een paar mooie tussen die wel gebruikt kunnen worden.
Super dat je dit gedaan hebt, ben er blij mee.
Mvg Rob

 

Workshop "team tegen het licht" gedaan en genoten. Marcel is een innemende persoonlijkheid. Veel gelachen en verrassend mooie plaatjes gefotografeerd. Marcel heeft voor een mooi aandenken gezorgd.

We hebben een heerlijke middag gehad. Aanrader.

 

Beste Marcel,
Hartstikke bedankt voor de mooie foto’s!
Met vriendelijke groet,
Anne van Dijk

 

Marcel kan op een heel ontspannen manier een shoot verzorgen. Met een goede voorbereiding en duidelijk doorspreken van de opdracht een prachtig resultaat!
Ellen Paul

 

Super leuke fotoshoot gehad bij Marcel! Echt aan te raden!!
Mooi resultaat!!

 

Gerdien Goudappel: Wat een relaxte fotograaf is Marcel van Berkel van Beeldconnect. Met enkele subtiele aanwijzingen en zijn creativiteit in no time een supergave fotoshoot gedaan. Hij weet het juiste moment te pakken.

 

André Meyer-Vitali Als je een uitje wilt plannen voor familie, vrienden of een bedrijf:zoek niet verder! Marcel regelt het allemaal op een professionele en gezellige manier. En mooie foto’s krijg je er ook nog bij.

 

Arend van der Veen: Ik heb lessen van Marcel gehad en sinds de cursussen krijg ik veel positieve reacties op de door mij gemaakte foto's. dank aan Marcel voor de kwaliteitsverbetering. Raymond Kuhlman

 

Van Marcel een foto cursus gehad in de Auvergne in Frankrijk! Wat een super ervaring! En wat een goede leermeester!
Zoveel passie, kennis en talent. Hoop dat ik nog veel van je kan en mag leren.

 

Jolanda Hermes: Marcel is een gepassioneerde fotograaf die mooie foto's maakt. En een onzettend gezellige persoon is die je snel op je gemak stelt, wat een leuke en ontspannen fotoshoot en een gezellige middag.

 

Mirela Antičević: Je voelt je echt op je gemak waardoor je prachtige foto's als resultaat hebt! Aanrader dus! Daarnaast blijf ik het mooi vinden als mensen met passie hun werk doen en daar is Marcel er één van.

 

Natasja Korver ten Brink: Voelde mij super op mijn gemak en hij is in voor een geintje!!

Robert ten Brink: Super relaxed en gezellig

 

Anja Kropmans : Prachtige foto's in een heel ontspannen sfeer

 

Kitty Meijers: Bedankt Marcel voor de mooie foto's ze zijn super!!!

Beste Marcel,

Dank je wel. Ik ben over het totaalresultaat echt supertevreden! Ja, de belichting is op locatie meer een uitdaging dan in een studio, maar zo te zien heb je het goed nabewerkt. Het ziet er over het algemeen heel natuurlijk uit en mensen zeiden ook dat ze zich op hun gemak bij je voelde. De teamfoto’s zijn buitengewoon goed geslaagd. In Zoetermeer vooral een leuk idee om mensen over de stoelen verspreid te fotograferen. Heel dynamisch. En ook de teamfoto’s in Den Haag zijn echt heel erg leuk in de tuin, niks statisch maar allemaal levendig. Heel fijn dat je mensen een keuze van 5 foto’s biedt en ik kan me vooralsnog niet voorstellen dat er iemand ontevreden is, maar dan hoor je het terug. Bij mijn eigen foto’s merkte ik ook hoe fijn het is om zelf uit een aantal te kunnen kiezen en ik heb de mijne al voor mijn profielfoto op het intranet van Xtra gebruikt. Goed idee ook om er een zwart-wit versie bij te doen.
Ik ga ze in de loop van morgen verspreiden naar iedereen toe.
Heel erg bedankt voor de fijne sfeer waarin je fotografeert en natuurlijk voor het eindresultaat!
Met vriendelijke groet,
Karel

Profielfotoshoot van 37 medewerkers incl teamfoto's voor SMW / XTRA

 

Hoi Marcel,
Wat een mooie foto's, een blijvende herinnering aan een mooie dag en een mooie familie!
Er zitten een paar echte plaatjes bij en een paar hele hilarische foto's. Maar elke foto is opzichzelfstaand een prachtig vastgelegd moment.
Heel erg bedankt voor de bijzondere dag en de foto.
Nogmaals bedankt en I will Spread the News!
Groet Lotte

Dank je wel voor de leuke fotoshoot sessie. Ik vond het erg leuk zoals u dat doet. Dank voor de foto’s die ik gedownload heb…wat snel! Dat wordt nog moeilijk kiezen. Als het besluit genomen is laat ik het u zeker weten.
Met vriendelijke groeten,
Micheline Mets

 

Ha Marcel,
We vinden het een prachtige fotoshoot en zijn dus erg blij met de foto's! Ook wij hebben een keuzeprobleem welke de mooiste foto is. Dus daar gaan wij het hier nog uitgebreid over hebben😄Misschien willen wij nog een paar foto's omgezet hebben naar zwart wit en vice versa (wees gerust......een paar). Dus als dat echt gaat spelen, dan maak ik alsnog graag gebruik van jouw aanbod. Wij willen je nogmaals hartstikke bedanken voor deze mooie en voor ons memorabele ervaring en vooral de zeer ontspannen en gezellige wijze waarop de fotoshoot is verlopen. Dat is jouw verdienste👍👏 Namens ons allemaal ( ja ja, ook namens de 2 kleine heren.....)
Hartelijke groet en wellicht tot ziens!
R. Prevo

 

Marcel, bedankt voor de foto's/muziek, goed ontvangen. Bij het herbekijken was het net alsof ik de Grande Finale herbeleefde met al die gezelligheid eromheen! Wanneer ik zo nog eens door de foto's blader is het inderdaad opmerkelijk hoe iedereen echt bezig is met de thema's en de techniek, en er ook nog enorm van geniet.Uiteraard ook veel dank aan jou nogmaals voor je enthousiasme, professionalisme en geduld bij de begeleiding.
Dank aan iedereen voor een fantastische week! Ik blik met heel veel plezier terug naar het harde werk, en kijk uit naar een toffe bijeenkomst...
Vele groeten, Dominiek

 

Hallo Marcel,
Wat een goede foto’s!!! Echt top. Ik zou bijna zelf op de foto gaan (en dat vind ik echt vreselijkL) En die groepsfoto’s zijn zo leuk. Lekker blij!
Vriendelijke groet,
Monique

 

Wow, Marcel, dank je wel! Ik ben er gewoon een beetje stil van. Ga dit weekend heerlijk genieten van al die mooie plaatjes. Ben er heel blij mee en ook met je feedback. Voor nu weer bedankt en heel veel succes en vooral plezier met je eigen plannen!
Groetjes, Simone

 

Prachtige foto's!
Nadeel is hooguit vanuit de luxe positie het dilemma welke nu eens te gebruiken.
Heel erg bedankt voor de leuke sessie en het mooie resultaat!… R. Tulp

Beste Marcel,
Dank voor de foto's, ze zijn prachtig en we zijn er erg blij mee.
Groet,
Varscha

 

Hallo Marcel,
Bedankt voor de leuke en mooie foto's. Ik ben er erg blij mee. James staat er inderdaad ook goed op.
Groeten,
Cindy

 

Beach fotoshoot vrijgezellen
Jeetje. Wat zijn ze tof geworden, zeg! Echt nogmaals, super bedankt. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen..en de dames zijn ook echt helemaal blij. Mocht er ooit iemand zo gek zijn om met mij te trouwen.. haha Dan word jij onze fotograaf! Echt geweldig! Bedankt!
Kim

 

Hi Marcel,
Dank voor de foto’s! Wat zijn ze leuk geworden zeg….geweldig!!!!! En zo snel ook ;-) Natuurlijk ga ik weer reclame voor je maken; de foto’s staan nu op FB. Die spreken voor zich; je hebt geen reclame meer nodig.
Groet,
Wendy

 

Hoi Marcel,
Voor jou de allerbeste wensen voor 2016 en wil je even laten weten dat mijn vriend blij verrast was met de mooie foto's. Sterker nog, hij vond ze geweldig!!
Goede jaarwisseling!
Groetjes,
Angelique

 

Karin Veenman:
Ik vergeet nog te vertellen dat Marcel van Berkel super leuk, aardig, gezellig en bovenal getalenteerd is! Zo'n fotograaf vind je niet zo vaak. En juist daarom hebben wij hem gevraagd voor ons huwelijk 5 sept jl. Heeft ie waanzinnig goed gedaan. Kortom; een workshop bij hem volgen kan niet anders dan een feestje zijn!

 

Hai Marcel,
Wat zijn de foto's mooi geworden, echt schitterend werk afgeleverd! Ik vond de shoot erg leuk om te doen en je gaf goede instructies.
Onwijs bedankt voor de snelle aflevering en ik hoor wel van je over de nieuwsverspreiding.
Fijne zondagavond!
Groetjes,
Aukje

 

Héla!
Het was een SU-PER week ginder in de Auvergne!! Echt van genoten zeg!
Bedankt allemaal, en in het bijzonder Marcel, voor de fantastische, aangename week! Onvergetelijk! Bedankt Marcel voor al die foto’s, keitof!
Tot de volgende meeting!
Grtz Gert

 

Hoi Marcel,
Ben zo enthousiast geraakt door deze week, dat ik eigenlijk erover zit te denken om te stoppen met koken en dan lekker foto’s ga schieten.
Thx Marcel voor deze belachelijke leerzame week en ik hoop dat je gewoon hiervan je werk kan maken.
Raymond Kuhlman

 

Hallo Marcel,
Ik heb deze week als zeer bijzonder ervaren en ook heb ik enorm veel geleerd.
De cursus is mede door jou zo succesvol geworden. Je hebt een grote gave om op een rustige manier, de mens te laten leren. Zal altijd met plezier op deze cursus terugkijken. En fijn dat je mijn facebook vriend bent geworden. Zodoende kan ik je fotografisch altijd volgen.
Groet Gina

 

Marcel,
De foto's van de fotoshoot van onze gezin, afgelopen zaterdag, zijn schitterend. En ook zo snel klaar, TOP!!!!
Michel
Voorburg

 

Hi Marcel,
Wij hebben er ook van genoten. Ik vond dat je het leuk deed met de kinderen.
De foto's zijn schitterend geworden! De een nog mooier dan de ander! We willen ze allemaal wel uitvergroten ;) Dat wordt nog een klus om de beste te selecteren... We hebben nog contact over de uitvergrotingen, zodat jij ze op maat kan snijden.
Nogmaals bedankt, ook namens Bianca.
Groeten Frank

 

Hoi Marcel,
Dat heb je snel gedaan! Meteen doorgestuurd naar de rest van de familie, en mijn moeder mailde al dat ze ze geweldig vond en Dylan schreef dat er een paar briljante tussen zaten. Ook mijn zus mailde meteen enthousiast terug! En zelf vind ik ze ook weer super leuk! We gaan de bestanden gauw downloaden als we in de avond iets meer tijd hebben....

 

Beste Marcel,
Bedankt voor de super leuke foto shoot, wij zijn inderdaad erg blij met het resultaat! De zwart/wit foto's zijn erg mooi en die foto waar je Quinten z'n shirt blauw hebt gekleurd is ook erg leuk. We zijn er erg blij mee, bedankt voor je tijd en moeite!
Manuela


Ha Marcel,
De foto's zijn weer supermooi, we zijn er ongekend blij mee, dus dank je wel!Ik geef jouw naam weer aan iedereen die het maar wil horen door, dus dat komt wel goed met vriendelijke groet, kind regards Marion

 

Hoi Marcel,
Wat snel ben jij zeg!!Het was zeker hard werken met al die kids!
De foto's zijn heel mooi geworden, we zijn heel blij met het resultaat.
Suzan en John

 

Hi Marcel,
Wat zijn ze mooi geworden! We zijn er enorm blij mee en kunnen eigenlijk ook niet kiezen. We gaan alles nog eens rustig bekijken en dan een keuze maken voor de uitvergroting. Ben zo trots op mijn kindjes ;-) Wat zijn ze mooi op de foto's......SUPERRRRR!
Factuurtje ga ik morgen direct overmaken.
Heel erg bedankt voor de mooie foto's en als we een keuze voor de uitvergroting hebben gemaakt dan laat ik het je uiteraard weten ;- Wendy

 

Hallo Marcel,
Wij kunnen maar één ding zeggen: geweldig!
Wat een snelle service en wat een mooie foto's. Het zijn er inderdaad veel, heel erg bedankt. Erg leuk om ze te zien en we vonden het ook leuk om te doen. Met de foto's kunnen we zeker wat. Er zitten genoeg kanshebbers bij voor boven de bank, dus dat wordt nog moeilijk kiezen.
Eventueel laten wij het nog weten voor aanpassingen of de maten voor een canvasdoek. En tot slot, we zullen zorgen voor goede mond op mond reclame. We zijn er super blij mee.
Heel erg bedankt.
Groetjes Robin en Marjolein

 

Hoi Marcel,
Bedankt voor je sms :-) De foto's zijn inderdaad heel mooi geworden, ben erecht super blij mee.
Christa, juni 2012


Hoi marcel,

ik heb ze nu denk ik al zeker 10 x gekeken! heel erg mooi! dank je wel!
Wat ben jij snel zeg!


Ruud en Sylvia

WOW wat snel en ze zijn wederom bijzonder goed gelukt.... ! Wij hebben het ook erg leuk gevonden en zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst. Ik heb de factuur zojuist betaald. Nog veel succes verder met alle bijzonder excursies en we zien elkaar..!
Groetjes,
Fam. Vermeer & de Fam. Nieuwpoort

 

Ik heb de eerste al gezien, super! Wist dat ik leuke jongens had maar om ze zo te vereeuwigen is wel heel gaaf! Ik vond het ook echt leuk, en dat heb ik niet eerder gezegd als er zo'n 'ding' voor m'n neus staat! smaakt naar meer... Lieve groet, Muriël

Hoi Marcel,
Super bedankt weer. Leuke foto?s! Een volgende sessie gaat vast wel weer eens komen als de kids weer wat ouder zijn.
Groet, Marjon

 

He Marcel, Ik wil je nogmaal bedanken voor de hele toffe ervaring en hele mooie foto's En misschien kunnen we nog een keer samen werken.
groetjes celine
Celine

We vonden het gisteren ook erg leuk en het resultaat is heel erg mooi dank je wel. Ik laat ze op mijn werk zien daar krijg je vast veel nieuwe klanten mee.
Groet, Monique
fotoshoot gezin

 

Hoi Marcel,
Wat een prachtige foto's! Vooral, inderdaad de beelden van de interactie tussen Jochem en mij en de babybuik zijn erg bijzonder geworden...Zacht en ontroerend. Mooi geregisseerd. Wij vonden het een leuke avond en genieten nu van het resultaat. Heel veel dank voor fotoshoot Marcel! Ik laat je weten zodra de baby uit mijn buik is... Heel veel groeten van ons!
Nienke en Jochem

 

Hoi Marcel, De fotos zien er top uit. We zijn er erg blij mee.
John en Suzan

 

Ha Marcel,
Wat was je snel zeg met de foto?s. Ze zijn erg leuk geworden hoor, prachtig. Wij willen je ook heel erg bedanken voor de onvergetelijke middag voor de meiden. Ik heb vandaag nog een aantal meiden gezien die er gister ook waren en ze hadden het er nog over. Groetjes en nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke onvergetelijke middag, en vooral namens de meiden.
Iris, Peter en Marianne

 

Super!!!! Erg leuk en snel man!!! Gaan er wel een paar groot doen dus dat laat ik je weten. Nogmaals hartstikke bedankt!
Dennis

 

De foto's zijn erg leuk geworden. Vooral van ons dochtertje, maar daar ging het voornamelijk om. Maar we vinden toch de zwart-wit foto's de leukste.
John en Anett

 

Hoi Marcel,
Zo, ik krijg een complimenten op de foto's, dat is ongekend, ik ben jouw kaartjes al kwijt, dus ik hoop dat je vaak in onze buurt zit! We zijn er ongelooflijk blij mee, en ik wil een van de foto?s heel graag uit laten vergroten, maar ik weet nog niet welke, laat ik je binnenkort nog weten.
Voor nu weer bedankt en hopelijk tot snel! Groetjes Marion Marion en Rob

Hoi marcel
de foto's zijn super geworden. zijn echt super gaaf. iedereen gaat ze even bekijken of ze er nog in zwart wit willen of kleur dan laat ik het je nog weten ieder geval super bedankt we zijn er blij mee .
Wendy en familie

 

Hai Marcel!! Bedankt voor de mooie foto's en de snelle service!! Wij zijn er erg blij mee. Ook het downloaden van de foto's ging gelukkig goed. Nogmaals bedankt! Groetjes van Ron en Paulien

We vinden ze prachtig!!! En wat ben je razend snel zeg. Ik vind het denk wel leuk om sommige bestanden ook in kleur te hebben. Kan ik jou laten weten welke? En inderdaad zoals je zegt veel lachende gezichten.


Anja

Hoi Marcel,
Ik vind ze echt super geworden! Ben helemaal blij ermee (al moet ik altijd wel even wennen aan foto's van mezelf..hihi). Ga nog even bedenken of ik nog foto's in een andere kleur wil. Vond het erg prettig zo en voelde me ook erg op m'n gemak.

Vanessa


Ik wilde even zeggen dat ik de foto's helemaal geweldig vind, super!
Nogmaals erg bedankt en tot snel
Nancy