Of het nu gaat om een informatieve workshop, een fotowandeling of een bezoek aan de dierentuin, er zijn talloze varianten te bedenken voor uw Personeelsvereniging

 

Speciaal voor personeelsverenigingen is het mogelijk om op maat een foto-activiteit te organiseren. Of het nu gaat om een informatieve workshop, een fotowandeling of een bezoek aan de dierentuin, er zijn talloze varianten te bedenken. Als voormalig voorzitter van een personeelsvereniging, weet ik goed in te schatten wat mensen leuk en interessant vinden. Ik heb menig foto-dagtochten georganiseerd naar het Naardermeer, Antwerpen en Tiengemeten. Alle activiteiten die "particulier" worden aangeboden via www.fotoworkshopdenhaag.nl , kunnen eenvoudig aangepast worden voor jouw personeelsvereniging.
 
Het is zelfs mogelijk een personeelsuitje in beeld te brengen. Neem een fotograaf mee en wees verzekerd van een onvergetelijke herinnering.
 
Populair zijn de dagjes uit naar een dierentuin, waarbij vooraf en tijdens uitleg wordt gegeven hoe je het best dieren kan fotograferen. Maar ook is het mogelijk een kant en klare fotocursus aan te bieden.
 
Meer weten over de mogelijkheden? Laat het weten. Vul het contactformulier in en ontvang een offerte, op maat gemaakt. Ik kom graag langs tijdens uw bestuursvergadering om alle vragen te beantwoorden.