Leuk, laagdrempelig en betaalbaar

 

In de afgelopen jaren heb ik heel wat gezinnen gefotografeerd en hen een prachtige beleving en blijvende herinnering bezorgd. Maar ook voor loveshoots, zwangerschapsshoots en kindershoots ben je bij Beeldconnect aan het goede adres. Een fotoshoot kan buiten of in de studio gedaan worden. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

 

In de studio

In het hartje van het Zeeheldenkwartier in Den Haag, aan het Piet Heinplein 50, bevindt zich in het gebouw van het Strijkdomein mijn fotostudio. De fotostudio is compact en biedt alle mogelijkheden voor een professionele fotoshoot. Met name voor gezinnen met kleine kinderen is de studio laagdrempelig. Kinderen hebben de ruimte en krijgen tijd genoeg om even te acclimatiseren, zodat er veel minder spanning is om op de foto te “moeten”.  Misschien ligt daar wel de sleutel voor succes, want ik neem altijd de tijd voor een shoot en dat zie je terug in het eindresultaat.

 
Outdoor
Toch liever in de vrije natuur? Dat kan natuurlijk ook. Scheveningen, Meijendel, Ockenburg en de Paleistuinen zijn mijn werkgebied. N.B. Het is ook mogelijk een combinatieshoot te doen. We starten in de studio en gaan daarna naar de Paleistuinen op 4 minuten loopafstand. Zo wordt een fotoshoot wel heel uniek!

 

Prijs

De fotoshoot duurt ca. 60 tot 75 minuten. Je betaalt een vast bedrag van € 125,-   Ik maak een flinke serie foto's die ik vervolgens met zorg nabewerkt in Lightroom en Photoshop. Binnen 2-3 dagen ontvang je tenminste 20 digitale fotobestanden in hoge resolutie. Groot genoeg om er een flinke poster van te laten maken.


Ben jij op zoek naar een moderne fotograaf. Iemand die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? We hebben een match!

Stuur een berichtje met jouw wensen...