Leuk, laagdrempelig en betaalbaar

In de afgelopen jaren heb ik heel wat gezinnen gefotografeerd en hen een prachtige beleving en blijvende herinnering bezorgd. Maar ook voor loveshoots, zwangerschapsshoots en kindershoots ben je bij Beeldconnect aan het goede adres. Een fotoshoot kan buiten of in de studio gedaan worden. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

 

In de studio

In het hartje van het Zeeheldenkwartier in Den Haag, aan het Piet Heinplein 50, bevindt zich in het gebouw van het Strijkdomein mijn fotostudio. De fotostudio is compact en biedt alle mogelijkheden voor een professionele fotoshoot. Met name voor gezinnen met kleine kinderen is de studio laagdrempelig. Kinderen hebben de ruimte en krijgen tijd genoeg om even te acclimatiseren, zodat er veel minder spanning is om op de foto te “moeten”.  Misschien ligt daar wel de sleutel voor succes, want ik neem altijd de tijd voor een shoot en dat zie je terug in het eindresultaat.

 
Outdoor
Toch liever in de vrije natuur? Dat kan natuurlijk ook. Scheveningen, Meijendel, Ockenburg en de Paleistuinen zijn mijn werkgebied. N.B. Het is ook mogelijk een combinatieshoot te doen. We starten in de studio en gaan daarna naar de Paleistuinen op 4 minuten loopafstand. Zo wordt een fotoshoot wel heel uniek!
 

Dus...
Ben jij op zoek naar een moderne fotograaf. Iemand die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? We hebben een match! Benieuwd wat het kost? Kijk dan even hier: