COACHKAARTEN MAKEN

Creëer jouw persoonlijke set Coachkaarten

 

Deze workshop is vooral gericht op coaches en trainers. Voor die mensen die geen idee hebben wat coachkaarten zijn, volgt hier een korte definitie: Coachkaarten is een spelvorm waarbij het niet zo zeer gaat om winnen of verliezen, maar om een gesprek te starten. Het is een middel om mensen iets te laten vertellen  over hun gevoel of ervaringen. Dit kan zowel met kinderen als met volwassenen zijn.  Het is een aanknopingspunt om elkaar op een leuke en verrassende wijze (beter) te leren kennen! 
Coachkaarten zijn er in diverse vormen en maten. Maar vaak zijn het redelijk "standaard" beelden die gebruikt worden. In deze workshop gaan we aan de slag om zelf een set samen te stellen. Beelden die voor jou belangrijk zijn of waarvan jij denkt dat anderen de beelden belangrijk vinden. De workshop is een middel om zelf creatief te worden en te gebruiken om anderen creatief te laten worden. 

 

Wat mag je verwachten?
Natuurlijk analyseren we een bestaande coachkaartenset. Vervolgens krijgen alle deelnemers een boeiende presentatie over de kracht van beelden en hoe je beeld kan inzetten. Denk aan compositie, stijl, kleur, perspectief. Na de presentatie gaan we op stap. We maken een wandeling door Den Haag. Ik neem je mee naar inspirerende plekken. Maar ook gaan we aan de slag met het fotograferen van bijzondere voorwerpen om de creativiteit nog meer te prikkelen. Gewapend met je camera of smartphone gaan we de ultieme beelden maken voor jouw / jullie gepersonaliseerde set coachkaarten.  Na de wandeling keren we terug in het fotoatelier en sluiten we af met een drankje.

Alle gemaakte foto's worden na afloop verzameld en (desgewenst) door mij nabewerkt. Je  mag ook later een selectie naar mij toesturen. Jouw 25 beste, meest inspirerende foto's worden gedrukt op A5 formaat en persoonlijk toegezonden. Zo kun je de digitale bestanden en coachkaarten inzetten voor jouw klanten.

Benodigdheden
Deelname aan deze workshop / fotowandeling kan gewoon met je eigen camera (spiegelreflexcamera, systeemcamera, compact camera of smartphone.) Heb je geen camera?  Geen paniek. Ik heb drie camera's in bruikleen. Tijdens de wandeling is er natuurlijk ruimte voor persoonlijke aandacht, want de groep is nooit groter dan 8 personen.
 
Locatie

Deze  workshop vindt plaats in mijn fotostudio / atelier aan het Piet Heinplein 50 te Den Haag. De fotostudio / atelier ligt in het hartje van het Zeeheldenkwartier, dus we zitten in no time in het centrum. Alle faciliteiten zijn daar aanwezig.
 
Tijdsduur
De presentatie plus wandeling duur ongeveer 3 - 3,5 uur.  Je kunt je inschrijven voor een aantal vaste data, maar in overleg is een datum ook op aanvraag te regelen. De workshop start om 13.00 uur.
 
Doelgroep

Deze workshop is zeer geschikt voor kleine teams,  kleine groepen coaches of individuele deelname.  Maar let op, 8 personen is de max!
 
Prijs / condities

Deze  workshop boek je al vanaf € 65,- per persoon. Dit is inclusief oplevering van de digitale bestanden, inclusief nabewerking, en een set coachkaarten (bestaande uit 25 kaarten).

Deze workshop kan ook in company worden gegeven. In dat geval kiezen we een locatie uit bij jou in de buurt. Zo is deze fotoworkshop geheel op maat aan te bieden.